Coaching van individuen en organisaties

Psygids biedt coaching aan voor personen, bedrijven en instellingen voor het overwinnen van persoonlijke barrières, werkproblemen en dergelijke. Na een kennismakingsgesprek wordt een individueel traject afgesproken om de barrière te overwinnen en nieuwe wegen te vinden.

Het coachingstraject is sterk individueel bepaald. In het kennismakingsgesprek wordt na het verhelderen van het probleem een inschatting gemaakt over de wijze van aanpak.

Betreft het een probleem vanuit een (psychische) ziekte of handicap waarvoor een verdere behandeling door psycholoog of psychiater noodzakelijk is, dan wordt verwezen naar de huisars of naar een hulpverlener in de regio van de cliënt.

Goed gestemd is beter
Speciaal voor bedrijven en instellingen heeft Psygids in samenwerking met ABChange een training ontwikkeld, waarin de psychologie en neurobiologie van beïnvloeding wordt ingezet om tot een effectief resultaat te komen. Op basis van de allerlaatste kennis van de werking van het brein en ons gedrag worden tips en trucs aangereikt om (onbewuste) processen bij uzelf en anderen te veranderen.

Elke training of voordracht wordt op maat aangepast naar aanleiding van de situatie en behoeftes.

Goedgestemdisbeter is ook binnen de gezondheidszorg (artsen, medisch specialisten, psychiaters, psychiaters-in-opleiding) een gewaardeerde training om het behandelcontact en -resultaat te verbeteren.

Kijk voor meer informatie op www.goedgestemdisbeter.nl

Voor vragen en inlichtingen kunt u contact opnemen via info@psygids.nl